kolmapäev, 27. september 2017

Kuidas paistavad laudteelt Pärnu ranna minevik ja tänapäev?

27. septembril käis õues õppimas 8.a klass. Uuriti Pärnu randa ja sealset loodust ning kultuuri.
Alljärgnevalt mõned ülesvõtted sellest toredast õppepäevast.
Läänemere karbid











9 kommentaari:

  1. Käisime 07.09.2017 koos klassiga Pärnus ekskursioonil. Seal läksime Pärnu randa kus õppisime Eestisse toodud liikidest ehk võõrliikidest ja kuidas paistavad laudteelt Pärnu ranna minevik ja tänapäev. Meile anti ülesanne merekarpe korjata plastikkarpi. Peale seda kui merekarbid olid korjatud, siis anti meile tööleht. Töölehele pidime vastuseid otsima laudteele kinnitatud lehtedelt, kust pidime välja otsima vastused. Kui vastused olid käes siis läksime algpunkti kus kontrollisime vastuseid.

    VastaKustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  3. Käisime Pärnu rannas õppekäigul uurisime Pärnu rannas olevaid merekarpe. Saime mööda laudteed ringi kõndida ja binokliga ringi vaadata. Pärast saime vaatetorinst ümbrust uurida. Nägime veel Pärnu rannas olevaid lehmi. Saime teada veel ohustatud rannaniitudest ja Pärnu lahte sisse toodud liikidest. Lõpus kontrollisime oma töölehed ära.

    VastaKustuta
  4. Käisime 07.09.20017 klassiga Pärnu rannas. Õppisime meres olevaide võõrliike ja kohalikke liike. Korjasime merekarpe millimallikaid jne. Kui need olid korjatud anti meile töölehed millel pidime märkima liigid mis merekaldalt leidsime. Seal räägiti ka rannaniitudest ja kuidas neid korrastatakse. Oli tore, sest ei pidanud koolitundides käima.

    VastaKustuta
  5. Ilm oli ilus. Inimesed kellega ma rääkisin olid ilusad ja toredad. Laudteed olid seal väga ilusad. Merekarpe oli seal väga palju ja erinevate värvidega. Nägime palju Kajakaid, kes ründasid väikseid putukaid. Pärnu rannaniitu on ilusti hooltatud.

    VastaKustuta
  6. Sellel päeval oli ilus ilm. Me saime hästi oma ülesannetega hakkama. Käima ei pidanud ka koolis ja sellepärast oli see hea päev. Me otsisime ranna loomi ja õppisime ranna ajalugu. Käisime lauteedel ja vaatasime rannaniitusid. Selliseid õppekäike võik rohkem olla, sest see oli väga tore.

    VastaKustuta
  7. Mina käisin seal 7. septembril. Õppisin seal päris palju asju, nagu näiteks seda, et mis erinevad organismid seal elavad, milline oli Pärnu rand vanasti ja palju muud põnevat. Seal sai ka erinevaid ülesandeid lahendada, mis testisid seda, et kas sa said kõigest aru. See päev oli väga huvitav. Tahaksin sinna jälle tagasi minna, sest seal sain palju uusi asju teada. Lühidalt öeldes, väga tore oli!

    VastaKustuta
  8. Mulle meeldis, et grupp jagati kaheks. Sealsed õpetajad olid väga toredad. Käisime Pärnu rannas õppekäigul. Seal saime otsida krabisid ja merekarpe, mis oli meri rannale kandnud. Õpetajad olid laudteele paigutanud infot edasi andvad plakatid, nende abil täitsime töölehel olevaid ülesandeid. Mulle väga meeldis see ja selliseid õppekäike võiks rohkem olla.

    VastaKustuta
  9. Käisime klassiga 7. septembril pärnu rannas.Mulle meeldis see, et olime gruppides, sedasi oli hea tööd teha. Õpetajad olid toredad. Rannas otsisime krabisid ja merekarpe, mis oli meri kaldale toonud. Õpetajad olid paigutanud laudteele infoplakatid, mille järgi saime teatud ülesandeid lahendada. Selliseid õppekäike võiks veel olla.

    VastaKustuta